Hollands Kroon

Het is over en uit met de Lentetuin in Breezand

Advertentie:

Breezand – De organisatie van de Lentetuin heeft besloten om te stoppen met de succesvolle bolbloemenshow die elk jaar in de sporthal bij de voetbalvereniging ZAP werd georganiseerd.

Er was dit jaar net gekozen voor een nieuwe opzet maar deze nieuwe opzet blijkt echter een grote uitdaging om te blijven voldoen aan de doelstelling van het bestaande evenement en daarnaast te kunnen aansluiten bij een behapbare, vrijwillige organisatie voor bestuur, inzenders en vrijwilligers.

Met het genomen besluit komt er na 41 edities een einde aan de Lentetuin. De gekleurde bollenvelden in het unieke en grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld zullen blijven bestaan, maar de Lentetuin Breezand zal als begrip in de regio verdwijnen. Met vertrouwen, trots, maar na al die bijzondere jaren vanzelfsprekend ook met sentiment, kijkt de organisatie terug op een mooie tijd. Het bestuur bedankt iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is geweest bij de Lentetuin of als bezoeker de Lentetuin heeft bezocht voor het mogelijk maken van dit fantastische evenement.

Voor meer informatie zie website: Lentetuin.nl en Facebook.com/lentetuin

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. Jammer hoor!! Vond het altijd fijn om daar aan het eind van de winter heen te gaan. Prachtige bloemen, schitterende decors en de heerlijke bloemengeur! Vermoed dat ik niet de enige ben die het jammer vindt! Uiteraard respecteer ik de beslissing van de organisatie en bij deze bedankt voor alle jaren bloemenpracht!!

Wellicht ook interessant

Back to top button