Cultuur/NatuurDen Helder

Foto-expositie Petro van den Herik in Bibliotheek Julianadorp

Advertentie:

Julianadorp – In de bibliotheek van Julianadorp is op dit moment een expositie te bewonderen van fotograaf Petro van den Herik. De foto’s die hij maakte tijdens zijn reis in Gambia zijn nog tot 28 maart gratis te bekijken.

Al geruime tijd is Petro van den Herik bezig met fotografie, waarbij hij zich niet heeft vastgelegd op één specifiek onderwerp. Hij fotografeert alles wat hem boeit, van portret en landschap, en van natuur tot macro. Afgelopen jaar is hij in Gambia op vakantie geweest, waar hij veel foto’s heeft gemaakt. Deze fototentoonstelling is een kleine impressie van dit arme, maar mooie land, met vriendelijke mensen.

Van den Herik is medeoprichter van Fotoclub Kunstzin Julianadorp. Zij komen om de twee weken bij elkaar in het gebouw van Kunstzin aan de Van Foreestweg.

De fototentoonstelling is nog tot 28 maart gratis te bekijken in Bibliotheek Julianadorp. Voor meer informatie en openingstijden kan men terecht op Kopgroepbibliotheken.nl

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button