Den Helder

SV. Noordkop organiseert rollatorloop

Advertentie:

Den Helder – SV. Noordkop organiseert op woensdag 21 september tijdens de Nationale Sportweek een rollatorloop op Sportpark Ruyghweg. De loop is bestemd voor gebruikers van een rollator of ander loophulpmiddel en gaat over verschillende afstanden tussen de 400 meter (een ronde over de baan) en 2000 meter (vijf ronden). De wandelaars kiezen zelf de afstand die zij willen afleggen om deze vervolgens met of zonder begeleiding te voltooien. Het doel van de rollatorloop is samen te bewegen in de buitenlucht en te ervaren dat bewegen leuk is.

Met klem wordt benadrukt dat het absoluut geen wedstrijd is. Het gaat niet om de prestatie maar om de gezelligheid. Deelnemers zijn 21 september om 9:30 uur welkom en er zal gezamenlijk gestart worden om 10:15 uur. De loop zal duren tot ongeveer 11:00 uur. Voor opgave en meer informatie kunnen deelnemers bellen met Marchel Keppel via 0653192229 of mail naar handykep@quicknet.nl. Meer is te vinden op de website: www.noordhollandactief.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button