Uitgaan

Weer Kroonconcert in Hippolytushoef

Adverentie

Hollands Kroon – Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk organiseert zondag 25 september om 15.30 uur weer een Kroonconcert. De stichting heeft dit nieuwe seizoen een mooie serie samengesteld en ze hopen dat er weer veel bezoekers komen luisteren. De spits wordt afgebeten door Diana Sanz Pascual op de cello en Pau Hernández Alenyar op de piano. Nog jonge artiesten, maar toch al internationaal, deze twee Spaanse talenten.

Ze zijn begonnen in hun geboorteland in Madrid en op Mallorca, nu zijn ze studerend in Amsterdam. Ze hebben inmiddels veel orkest- en concertervaring opgedaan in binnen- en buitenland en ook al verschillende prijzen binnen kunnen slepen. Deze middag kunnen bezoekers zich laten onderdompelen in heerlijke klassiekers voor cello en piano van onder andere Ludwig van Beethoven, Robert Schumann en Franz Schubert, maar ook in Spaanse klanken van Manuel de Falla en Gasper Cassadó. Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via www.dekroonconcerten.nl Of per telefoon bij Gideon Verbeek: 0227 72 02 04. Kaarten kosten €17,50, dit is inclusief een pauzedrankje. Ook voor aanvang van het concert kunnen in de kerk nog kaarten worden gekocht. (Wel graag contant)

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button