Overige

Zwembad ‘t Petje nog mooier met loopmat

Hollands Kroon – De Hollands Kroonse Uitdaging ontving het volgende bericht van Zwembad ‘t Petje in Zijdewind. Dankzij een incidentele subsidie via de Hollands Kroonse Uitdaging konden zij het natuurzwembad verbeteren en verfraaien. Voor de jeugd uit ‘t Veld en Zijdewind is Natuurzwembad ‘t Petje in Zijdewind een belangrijke plek tijdens zomerse dagen. Dit voorjaar is het zwembad feestelijk heropend, de maanden daarvoor is er namelijk door heel veel vrijwilligers knetterhard gewerkt om het zwembad een flinke upgrade te geven.

Onder andere door de veranda, fijne bankjes en stevigere schuttingen is de plek nu nog populairder. Niet alleen de jeugd, maar ook de volwassenen kunnen heerlijk vertoeven terwijl de kinderen zich prima vermaken. Door de bijdrage van Hollands Kroonse Uitdaging is zwembad ‘t Petje momenteel ook trotse eigenaar van een loopmat. Een lange mat die op het water drijft en waar de kinderen over kunnen rennen. Wie goed in balans blijft, kan het einde van de mat halen zonder in het water te vallen. Dat de loopmat een favoriet zou worden bleek al tijdens het plaatsen, aangezien er op dat moment al snel een flinke wachtrij vormde.

Een toffe toevoeging aan het al prachtig opgeknapte zwembad. Een uitdaging voor jong en oud, niet alleen de kinderen ondervinden veel lol aan de mat, maar ook voor de ouders blijkt het een ware uitdaging. Hilariteit alom! Extra waterpret en tegelijkertijd is de mat, naast de spin, ook nog eens een fijne chillplek in het zwembad. Want ook heerlijk zonnen en kletsen is hij perfect geschikt voor.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button