Sport

CV Wieringermeer boekt verdiende zege

Adverentie

Hollands Kroon – CV Wieringermeer won de bekerwedstrijd tegen SVIJ met 1-3. Meest opvallende feit was een bijzonder debuut, dat helaas na twintig minuten wegens een knieblessure tot een voorlopig einde kwam.

In de basis stond Jurjen den Hartog. En die liet zich vanaf de eerste minuut duidelijk gelden. Een speler die indruk maakte en een belangrijke rol kan gaan spelen in het team van trainer Patrick van Bunderen. Helaas werd den Hartog na twintig minuten geconfronteerd met een knieblessure. “Hopelijk is hij snel weer terug in de hoofdmacht. Hij maakte indruk.”

Scoren
Wieringermeer liet in het eerste bedrijf goed voetbal zien, het kwam echter niet tot scoren. Kort na de pauze kon Ruben Meijer 0-1 scoren. Twee minuten later kon de thuisploeg alweer op gelijke hoogte komen. “We hadden daarna even wat mindere periode. Gelukkig bleven we overeind.”

Boersma
Na een mooie assist vanaf links kon Thijs Boersma de 1-2 scoren. Mede dank zij een andere debutant Mike Gouma die als invallende centrale verdediger kon SVIJ amper druk zetten. En er kwamen kansen voor ons die werden echter niet benut. In blessuretijd was er een assist van keeper Alex van der Sluijs die bij Boersma terecht kwam. Die was niet zelfzuchtig en gaf de bal netjes af aan Justin Voorsluijs die de eindstand op 1-3 kon bepalen. Volgende week wacht Waterloo thuis.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button