Hollands KroonSport

Verlies en werkzaamheden bij SV Wieringenwaard

Advertentie:

Wieringerwaard – SV Wieringerwaard ontving zondagmiddag vv Winkel. De bezoekers speelden beter en wonnen verdiend met 1-4. Vlak voor tijd redde een goal van Noah Zeeman nog de eer voor de thuisploeg.

SV Wieringenwaard doet dit seizoen niet mee met het bekertoernooi. Wel staan er de nodige nuttige oefenduels tegen gelijkwaardige tegenstanders op het programma. Het publiek zag tegen Winkel een thuisploeg die zeker niet slecht speelde. De bezoekers toonden echter meer power en kwamen zes minuten voor de pauze op 0-1. Vrij snel daarna werd het ook nog 0-2. In de  tweede helft bleef het een boeiend duel, waarin Winkel nog twee keer scoorde. Voor Wieringerwaard viel er vlak voor tijd ook nog wat te juichen toen de scherpe Noah Zeeman de 1-4 tegen de touwen schoot. Wieringerwaard-trainer Jack Vledder was na afloop niet ontevreden met het vertoonde spel van zijn ploeg: “Ik heb verschillende positieve punten gezien. Het gaat ons vast en zeker lukken om voor de start van de competitie goed in vorm te zijn.  En we hebben nog een reeks van leuke oefenduels.”

De eerstvolgende wedstrijd van SV Wieringerwaard staat gepland op dinsdag 29 augustus, uit tegen Wieringenmeer. De aanvang is om 19:45 uur. Daarna doet het team van Vledder op zondag 3 september mee met het toernooi van VZV. Twee weken later, 17 september, staat een vriendschappelijke uitwedstrijd tegen  Kaagvogels op de rol. De start van de competitie is een week later, 24 september, uit tegen VZV. De eerste officiële thuiswedstrijd is op 1 oktober tegen DESS uit Benningbroek.

Werkzaamheden
Tijdens de zomerstop gaat het onderhoud op het complex van Wieringenmeer onverminderd door. De damestoiletten krijgen een metamorfose, waardoor er voortaan twee wc’s beschikbaar zijn. Onder leiding van de kantinebeheerder Arjen Schenk en lid Jeroen Luik wordt er al een aantal weken hard gewerkt om het op tijd klaar te krijgen. Ook de keuken wordt gedeeltelijk vernieuwd.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button