112

Geen buit bij overval op tabaksshop, slachtoffer nog in ziekenhuis

Advertentie:

De man die woensdagavond de tabaksshop aan de Brakkeveldweg in Den Helder heeft overvallen is nog niet gepakt. Dat meldde politievoorlichter Erwin Sintenie donderdagochtend in het radioprogramma LOS Actueel. Er is geen geld buitgemaakt bij de overval.

Op het moment van de overval was 1 klant aanwezig in de winkel. Die 47-jarige inwoner van Den Helder is gewond geraakt, maar het is onduidelijk of de man bewust is geraakt of tijdens de vlucht van de overvaller. De verwondingen zijn niet levensbedreigend, maar hij ligt nog wel met een snijwond in het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de dader. Dat is een man in de leeftijd van 18 tot 25 jaar, 1 meter 80 lang en met een mager postuur. Hij heeft een blanke huidskleur, volgens getuigen zelfs een beetje bleekjes. Hij droeg onder meer een donkere broek en gymschoenen.

Wie informatie heeft voor de politie wordt verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem kan ook, via 0800-7000.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button