Uitgaan

Groot dictee meeschrijven in School 7

Advertentie:

NPO Radio 1 zendt zaterdagochtend 2 november het Groot Dictee der Nederlandse Taal uit op de radio. In School 7 kunnen taalliefhebbers meeschrijven. De uitzending duurt van 11.00 tot 13.00 uur.

Wim Daniëls schrijft de tekst en zorgt voor een dictee dat maakbaar is voor iedereen die de spellingregels beheerst. Oud-voorzitter van de Tweede Kamer Gerdi Verbeet gaat het dictee voorlezen. Frits Spits presenteert het programma, dat live wordt uitgezonden vanuit Bibliotheek Zutphen.

In School 7 kunnen dertig deelnemers meeschrijven. Na afloop worden alle dictees nagekeken door een deskundig nakijkteam. Dat levert dus ook een lokale winnaar op.

Deelname
Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button