Uitgaan

Halloweentocht in en om het Kolhornerbos

Kolhorn Vooruit organiseert zaterdag 26 oktober voor het 5e jaar een spannende Halloweentocht in en om het Kolhornerbos. De organisatie heeft geluisterd naar de tips van bezoekers en het resultaat zullen zij ervaren tijdens de nieuwe tocht.

Het bestuur en meer dan 45 vrijwilligers zijn al maanden bezig om deze avond weer spectaculairder te maken dan de voorgaande edities. Deze tocht staat al sinds het eerste jaar bekend om zijn geweldige licht en geluidseffecten die in de verre omgeving de mensen al de rillingen over het lijf bezorgen.

Alle leeftijden
Deze tocht is toegankelijk voor alle leeftijden, maar kinderen tot en met groep 8 onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een volwassene. Er wordt gestart in groepen met een tijdsindeling, om de 8 minuten, zodat de beleving van de tocht optimaal zal zijn, de organisatie hoopt hierdoor vele gasten te kunnen ontvangen maar vol = vol.

Kom op tijd of meld vooraf aan via een mailtje naar halloweenkolhornerbos@gmail.com
Vermeld daarbij naam, telefoonnummer, aantal personen en indien gewenst voorkeur tijdvak bijvoorbeeld tussen 20.00 en 21.00 uur of 21.00 en 22.00 uur of 22.00 en 23.30 uur. De entreeprijs is € 4,- en kan bij aanmelden worden voldaan.

De start is bij het clubhuis op de ijsbaan, ’t Klorner Hoekie, Meekrapstraat 40 te Kolhorn en start om 20.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button