Uitgaan

Irish Songs in Huisduiner Kerkje

In het Huisduiner Kerkje Den Helder wordt er op donderdag 7 november, vanaf 20.00 uur, een concert worden gegeven met Ierse muziek. In het voorprogramma staan Noord-Hollandse musici deels afkomstig uit de band Kilshannig.

Het hoofdprogramma wordt verzorgd door Brendan Mulholland op de fluit, Aoife Ní Bhriain bespeeld de fiddle en Mick O’Brien bespeeld de fluit, pipes en whistles.

Tijdens de folk-concerten die al eerder plaatsvonden in het kerkje van Huisduinen was het voor de gasten altijd genieten van vakbekwame folk-muzikanten en stevige, in de traditie gewortelde, luistermuziek. Dat is deze keer zeker weer het geval.

Kaartverkoop
Reserveren van de kaarten is gewenst, ze kosten € 12,50. Aan de deur kosten de kaarten €15,00. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via loesbakker@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button