Den HelderUitgaan

Voorbereidingen Trapop Festival in volle gang

Advertentie:

Den Helder – De tweede editie van het Trapop Festival vindt over ongeveer een maand plaats. Het openluchttheater de Helderse Vallei wordt op 8 juli omgetoverd tot een heus festivalterrein. De kaarten gaan in sneltreinvaart de deur uit. Na de lovende reacties over de eerste editie van Trapop Festival in 2022, is er achter de schermen hard gewerkt om van deze editie een nog groter succes te maken.

Trapop Festival heeft verschillende Helderse bands vast weten te leggen. STAGE2, Krentebrøød, Living On The Edge, One Love, JAPI, Bartender Funk Train, Hammasound, Two Old Fools, Blacksenn en Vliegwerk zullen het podium op 8 juli betreden. De deuren zullen om 13:00 uur openen en het festival gaat door tot 23:00 uur.

De grote vraag naar kaarten is ook dit jaar weer te merken, zo meldt de organisatie. Minder dan een derde deel van de kaarten is nog beschikbaar. De verwachting is dat Trapop Festival gaat uitverkopen. Enkel wanneer dat niet het geval is zullen er tickets aan de deur worden verkocht. Er zijn nu nog genoeg reguliere tickets beschikbaar via www.trapop-festival.nl.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button