Uitgaan

Koffieconcert Harmonie de Eendracht

Harmonie de Eendracht verzorgt op 20 oktober een ouderwets koffieconcert in de Laurenskerk in Kolhorn. Koffie, taart en muziek zijn de perfecte combi op een zondagochtend.

Het Opleidingsorkest trapt af met drie nummers waaronder ‘Perfect’ van Ed Sheeran en ‘Enchanted Forest’, echte sprookjesmuziek. Daarna volgt het A-orkest met een mooie mix van moderne en nostalgische muziek. Veelzijdig dirigent André Elders laat deze keer ook een van zijn andere talenten zien. Naast zwaaien met zijn baton, wat hij al een flink aantal jaren doet voor De Eendracht, speelt hij dit concert ook mee op zijn accordeon. Pink net als koningin Maxima een traantje weg tijdens het mooie ‘Tango Argentino’, zing stiekem of luidkeels mee met ‘Don’t stop me now’ en dans tot slot de kerk weer uit met echte Klezmermuziek.

Open repetitie
De Eendracht is blij met het aantal jeugdleden. Dit seizoen zijn de leerlingen van vorig jaar toegetreden tot het Opleidingsorkest en zijn twee nieuwe leerlingen begonnen met lessen op tenor- en altsaxofoon. Het opleidingsorkest groeit en is hiermee een echte kweekvijver voor het orkest. Elke donderdagavond repeteert de harmonie in de kerk. Om 19.00 uur repeteert het Opleidingsorkest en vanaf 19:45 uur het A-orkest. Liefhebbers van muziek zijn van harte welkom om een keer te komen luisteren.

De aanvang van het concert is om  11.00 uur, de koffie staat al klaar om 10:30 uur. De entree bedraagt € 5,- en kinderen tot twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren kan via eendrachtkolhorn@gmail.com

 

 

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close