Cultuur/Natuur

Nieuwe wandelroutes door Den Helder

Adverentie

De Helderse Vallei heeft zes wandelroutes op papier gezet. De afstanden variëren van 2,15 tot 11,4 kilometer. De zes wandelroutes bevinden zich op verschillende locaties in de gemeente Den Helder.

Elke dag (behalve op maandag) zijn deze routes verkrijgbaar bij de balie in het bezoekerscentrum en elke dag, behalve op maandag, bij het Toeristisch infocentrum op Willemsoord (gesloten op zondag).

De wandelaars kunnen met behulp van de routes de prachtige natuur van Den Helder ontdekken. Zeker in de herfst is het leuk. Op het terrein van De Helderse Vallei groeien nu verschillende soorten paddenstoelen. Educatief medewerker Marcel telde begin oktober 32 verschillende soorten paddenstoelen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button