Overige

Training mentale weerbaarheid

Mee & de Wering houdt dinsdag 29 oktober en 5 november een training mentale weerbaarheid bedoeld voor vrijwilligers zoals verkeersregelaars, vrijwilligers in buurthuizen, tienerhuiskamers en sportverenigingen.

Een training om de mentale weerbaarheid te vergroten is van belang om het gevoel van veiligheid te verhogen bij vrijwilligers. Dit doel wordt bereikt door het verkrijgen van inzicht in het ontstaan en voorkomen van agressie en het leren hanteren van de eigen reactie op een bedreigende benadering. Ook de fysieke reactie op agressie en het bespreekbaar maken van onveilige situaties en gevoelens van onveiligheid komen aan de orde in deze training.

Geïnteresseerden zijn welkom van 18.30 tot 21.30 uur bij het R.O.C. Kop van Noord-Holland. De eigen bijdrage is €15,00 per persoon. Er is plaats voor veertien deelnemers. Aanmelden kan tot en met 14 oktober bij Linda Laagland Winder via telefoon 088 0075 200 of e-mail w.dekoster@meewering.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button