Den Helder

Vierde editie buurtlunch in Schooten Plaza

Ongeveer zeventig ouderen schoven donderdagmiddag in winkelcentrum Schooten Plaza aan voor de buurtlunch. De organisatie is in handen van de winkeliersvereniging en leerlingen van basisschool De Dijk hielpen mee met het serveren van de lunch. De buurtlunch wordt twee keer per jaar georganiseerd en dit was alweer de vierde editie.

Kitty van de Heksenketel is een van de stuwende krachten achter het initiatief. Zij opende de lunch met een speech, waarin ze de vrijwilligers en leerlingen bedankte.  Ook werd er een moment stilte gehouden voor de ouderen die wilden bidden, daarna was het natuurlijk tijd voor de lunch met croissantjes, vleeswaren en kroketten.

“Mensen samen brengen, dat vind ik gewoon hartstikke leuk. Dat ze elkaar weer leren kennen, soms zien ze mensen en herkennen ze elkaar niet. Hier praten ze ook met wildvreemde mensen en dat is gewoon hartstikke leuk”, vertelt Kitty vol enthousiasme.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button