Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Regio Noordkop zoekt coronatoppers

Den Helder – De lokale streekomroep Regio Noordkop is op zoek naar mensen die zich in de afgelopen coronamaanden op vrijwillige basis extra hebben ingezet voor de medemens. Richting het einde van het jaar wil de omroep een aantal van deze toppers in het zonnetje zetten.

Het gaat dus nadrukkelijk niet om mensen die vanuit hun werk met corona bezig zijn geweest en ook niet om iemand die toevallig een keer boodschappen voor de buurvrouw heeft gedaan. We zoeken mensen die langere tijd een ander (of meerdere personen) hebben ondersteund.

Kent u iemand die, niet beroepsmatig, echt die stapjes extra heeft gemaakt om anderen te ondersteunen? Geef het door via tv@regionoordkop.nl. Vergeet niet de naam van de persoon te vermelden, contactgegevens en waarom juist deze man/vrouw het verdient in het zonnetje te worden gezet. Vergeet ook niet uw eigen contactgegevens te vermelden, zodat de redactie indien nodig nog even contact kan opnemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button