112

Flinke klapper op driesprong Luchthavenweg

Den Helder – Bij een aanrijding op de driesprong Luchthavenweg en Verkeerstorenweg kwamen maandagmiddag een personenbus en een personenauto in de voorrangsbocht hard met elkaar in aanraking. De personenauto is door de klap om zijn as gedraaid en in de berm tegen de bomen terecht gekomen.

Alle inzittenden van beide voertuigen kwamen met de schrik vrij. Tijdens de berging, beide voertuigen zijn afgevoerd, ontstond er enige vertraging voor het passerende verkeer.

Op de kruising zijn meerdere ongevallen gebeurd in het verleden, omdat de voorrangssituatie vaak onbekend is bij de verkeersdeelnemers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button