Den HelderSport

Inschrijvingen Napoleon mijlenloop geopend

Den Helder – Een van de favoriete routes onder fervente hardlopers staat binnenkort weer op het programma. SV Noordkop Atletiek organiseert op zondag 30 oktober de Napoleon Mijlenloop. Er zijn wedstrijden voor kinderen en volwassenen.

Het parcours is mooi, uitdagend en gevarieerd met hoogte verschillen en gaat onder meer over fiets- en schelpenpaadjes, langs historische forten, natuur en de zeepromenade. De Zeepromenade is alleen voor de fanatiekelingen die de tien Engelse mijl lopen.

Voor de kinderen van 9 t/m 12 jaar is er een route van 1,35 km (0,8 Engelse mijl) en kinderen van 13 t/15 jaar lopen het dubbele. Beide groepen starten om 10:30 uur. Volwassenen hebben de keuze uit 5 of 10 Engelse mijlen en starten om 11:00 uur. De wethouder sport lost het startschot.

Voorinschrijven kan tot en met 23 oktober via inschrijven.nl en inschrijven op de wedstrijddag kan vanaf 09.30 uur in de overdekte buitenplaats van Hotel Den Helder, zie ook de website van Sv Noordkop Atletiek. Meer informatie beschikbaar via: wegsecrtariaat@noordkopatletiek.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button