Uitgaan

Outsiders winnen Pop in de Kop 37

Den Helder – Het team ‘the Outsiders’ (Ben Elshout, Rob Bazuin, Cindy Hemink) mag zich na een spannende finale winnaar noemen van Pop in de Kop 37. De winnaars gaan er onder meer vandoor met een jaarabonnement op Lust For Life Magazine.

In teams van 3 personen muzikale vragen beantwoorden. (DHfoto)

The Outsiders, voor de zesde keer winnaar van de populaire muziekquiz, namen het na twaalf muzikale rondes op tegen de andere finalisten te weten: Bananadrama & Fun Boy Two & Hitboulevard. In de reguliere rondes waren de andere twee teams respectievelijk als tweede en derde geëindigd. In totaal veertig teams namen het in de stadshal van schouwburg De Kampanje tegen elkaar op. Fragmenten bestonden onder meer uit de Jaren 80, de bekendste straat van Nederland en een ronde met vragen over New York. Het was nog even spannend voor de finalisten, want de punten lagen erg dicht bij elkaar. Het verschil met de nummer vier (team Johnny loves Jazz) was namelijk slechts 1 punt.

Koppositie
In de allesbeslissende finale nam aanvankelijk Hitboulevard de leiding, maar op de helft van de finale was de voorsprong als sneeuw voor de zon verdwenen. The Outsiders hadden zich inmiddels op kop genesteld en lieten de koppositie niet meer los. Team Bananadrama & Fun Boy Two kon met de drukknoppenronde nog wat terug doen, maar de opgebouwde voorsprong van the Outsiders was voldoende om als winnaar de quiz af te sluiten. De finale bestond uit zestien gevarieerde vragen en voor elk goed antwoord was een punt te verdienen.

De einduitslag: The Outsiders, 14 – Bananadrama & Fun Boy Two, 10 – Hitboulevard, 7. De volledige uitslag van alle rondes is te vinden op www.popindekop.nl. Op zondag 19 februari vindt de volgende quiz plaatst, eveneens in de Kampanje.

Toon meer

Wop van Eis

Wop is de vaste basketbalverslaggever van Regio Noordkop. Namens de omroep volgt hij de Den Helder Suns.

Wellicht ook interessant

Back to top button