Hollands KroonJeugd

Speciale looproutes bij intocht op Wieringen

Wieringen – Goed bericht uit Spanje! De looproutes voor komende zaterdag op Wieringen zijn bekend. Sint en zijn Pieten zullen door de verschillende dorpen een route afleggen. De volledige routes zijn gepubliceerd op www.facebook.com/intochtsinterklaaswieringen

Vanwege de coronamaatregelen en het aantal besmettingen het vriendelijke verzoek langs de hele route op te stellen (en niet in groepen). Sint en Pieten zullen eenieder dan persoonlijk komen begroeten. Zij leggen de gehele route af en hebben dan de tijd voor iedereen, zo laat de organisatie van de intocht weten.

Sint en zijn Pieten hopen komende zaterdag op zoveel mogelijk versiering in de dorpen. Daarvoor zijn nog enkele speciale Sinterklaasvlaggen beschikbaar. Deze zijn voor 15 euro te koop via info@visserijdagen.nl of door een appje of belletje naar 0614558061.

De opbrengsten gaan naar de organiserende vereniging en komen ten goede aan de komende intochten. Zo hoopt de organisatie er in aangepaste vorm ook dit jaar een mooi kinderfeest van te maken!

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button