Den Helder

Stadspartij deelt een pluim uit

Den Helder – Martin Middel is een markante persoonlijkheid die samen met zijn vriendin woonachtig is in nieuw Den Helder. Hij is een betrokken inwoner van de stad en nooit te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken. Bij hem sta je wat dat betreft nooit voor een dichte deur. Reden voor de Stadspartij hem een pluim uit te delen.

Martin zorgt er al jaren voor dat het Cruijff Court netjes blijft, is de stuwende kracht achter de vlindertuin aan de IJsselmeerstraat en is verder overal in te wijk te vinden om de boel schoon en op orde te houden. Hij heeft ook oog voor een stukje sociale controle in de wijk en is niet te beroerd om melding te maken van ‘wantoestanden’ in de wijk, hetgeen hem niet altijd in dank wordt afgenomen.

“Martin is wars van ambtelijk gebrabbel, hetgeen wel eens botst met de ambtelijke instanties die daar maar slecht mee om kunnen gaan”, aldus de Stadspartij.”Wij zijn echter blij met mensen als Martin Middel in onze stad en hebben respect voor zijn inzet en volharding binnen alles wat hij voor onze stad en zijn wijk allemaal doet. Daarom hebben we hem een pluim aangeboden plus een presentje.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button