Hollands KroonZakelijk

Beste kerststol van Noord-Holland bij Bakkerij Alkemade

Anna Paulowna – Voor een lekkere kerststol kan de Noordkop zich melden bij Bakkerij Alkemade in Anna Paulowna, zo blijkt uit de landelijke bakkerswedstrijd in Heerenveen. De stol van Alkemade eindigde daar als tweede.

In het verleden heeft bakkerij Alkemade al twee keer eerder de trofee van beste kerststol van Nederland mee naar Anna Paulowna mogen nemen. “Nu dus een tweede plaats, maar wij zijn nog steeds dik tevreden”, zo laten de bakkers weten. “We bakken sowieso de beste kerststol van Noord-Holland en de tweede van heel Nederland. Dat is een topprestatie, al zeggen we het zelf.”

De banketbakkers van Alkemade vielen ook in de prijzen met een derde plaats bij het kerst dessert taartje.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button