Politiek

Openbare fractievergadering VVD Hollands Kroon

Advertentie:

Anna Paulowna – De fractie van VVD Hollands Kroon vergadert op woensdag 16 november om 20.00 uur in het MFA aan De Verwachting 1 in Anna Paulowna. Wie als geïnteresseerde aan het overleg wil deelnemen, wordt verzocht dit te melden bij de fractiesecretaris, via petraborst@hollandskroon.nl.

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 24 november besproken. De agenda bestaat onder andere uit de participatieverordening en het Bestemmingsplan Mientweg 46 Lutjewinkel. De volledig agenda is te vinden op de site van Hollands Kroon via de zoekopdracht “vergaderkalender”. Zie https://hollandskroon.bestuurlijkeinformatie.nl/Calendar

Een ander onderwerp bij de fractie onder de aandacht brengen kan uiteraard ook.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button