Uitgaan

Nieuw seizoen WinterZondag op De Nollen staat voor de deur

Adverentie

Den Helder – De eerste WinterZondag van het Nollenproject staat voor de deur. De Nollen nodigt iedereen uit om 26 november van 12:00 tot 21:00 uur een kijkje te komen nemen. Om 13:00 en 15:00 uur staan rondleidingen door het kustlandschap gepland.

Na de rondleiding van 15.00 uur verwelkomt de band Barrel Aged Tunes de bezoekers met gezellige muziek, terwijl zij kunnen genieten van hapjes en drankjes. Ook serveert het Nollenproject deze winter winterse maaltijden, met zorg samengesteld door de chef-kok.

Barrel Aged Tunes is een Helderse akoestische Americana band die met veel enthousiasme en tomeloze energie folky muziek ten gehore brengt. Van de oude country legende Johnny Cash, via de meerstemmigheid van Mumford and Sons en de opzwepende Old Crow Medicine Show, naar gevoelige ballads van Bruce Springsteen en niet te vergeten eigen ‘tunes’ die niet misstaan in het rijtje artiesten dat zij spelen. Bezetting: Davor Visser (gitaar, percussie en zang), Olaf Eikelenboom (contrabas en zang) en Arnoud Deyll (mondharmonica/ bluesharp, trekzak en zang). De eerste set wordt om 16:30 uur gespeeld, de laatste om 19:30 uur.

Reserveren
Reserveren voor de rondleiding kan via de website: www.projectdenollen.nl. Voor het diner hoeft niet gereserveerd te worden. De entree inclusief rondleiding bedraagt € 15,00. Mensen met een Museumjaarkaart kunnen gratis naar binnen. Bezoekers die alleen voor de band komen, en dus niet voor een rondleiding, hoeven geen entree te betalen.

Na de seizoensopener is de eerstvolgende Winterzondag met live muziek op 28 januari 2024.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button