Den Helder

14 meter hoge kerstboom in Heldere binnenstad

De kerstboom in de binnenstad van Den Helder is dinsdag 10 december weer geplaatst. Dit jaar is de boom 14 meter hoog en staat hij naast de dubbele Bolder. Op de verlichting is het nog even wachten, die wordt woensdag in de boom gehangen.

Over kerst gesproken, op 21 december is er in de Helderse binnenstad een X-Mas Shopping Night. Deze duurt van 18.00 tot 22.00 uur. De laatste gelegenheid om inkopen te doen voor de Kerstdagen.

Er is naast winkelen ook van alles te beleven in het centrum en doen winkeliers extra hun best om een zo goed mogelijke sfeer neer te zetten. Niet alleen in de winkels, maar ook in de straten is volop activiteit voor jong en oud. Grote kans om zelfs de kerstman tegen het lijf te lopen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button