Hollands Kroon

Heleen uit Hippolytushoef grote winnaar van Ouderen Songfestival

De 81-jarige Heleen Butijn uit Hippolytushoef is in Amsterdam de grote winnaar geworden van het Ouderen Songfestival. Ze won hier de vakjuryprijs. “Wat een mooie stem, tekst en muziek”, roemde de jury.

“Wat een schitterende opkomst, hier is op een mooie manier over nagedacht”, vond de jury. “En wat een mooie stem. En dan die tekst en muziek, die blijkt ze ook nog zelf te hebben geschreven. Indrukwekkend. We hoorden ook nog een beetje Conny Stuart. Wat wil je nog meer? Het was een cadeautje.”

Butijn heeft al vaker meegedaan aan het Ouderen Songfestival. In 2004 was haar eerste deelname. Ze won het tot nu toe slechts een keer, in 2006. Finalisten en winnaars maken volgend voorjaar en zomer een toer langs 25 Amsterdamse ontmoetingscentra voor ouderen.

Bron: Media partner NH Nieuws.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button