Den Helder

Nieuwe cursussen Helderse Volksuniversiteit

Adverentie

Begin 2020 starten weer nieuwe cursussen en workshops bij de Helderse Volksuniversiteit. Wie wil kan kennis uitbreiden en zichzelf ontwikkelen, samen met anderen, in een prettige omgeving. In januari, februari en maart worden de cursussen gegeven in School 7 aan de Keizersgracht en op een aantal andere inspirerende locaties.

De Helderse Volksuniversiteit heeft een gevarieerd aanbod van meer dan veertig cursussen en workshops in de categorieën talen, culinair, mens, samenleving en natuur en creativiteit. Dit alles in groepsverband en in een levendige sfeer. Er zijn nog cursusplaatsen beschikbaar voor onder andere: leren mediteren, psychologie en film, compositieleer en verrassende kookworkshops.

Kijk voor meer informatie, beschikbaarheid en inschrijven op de website www.volksuniversiteitdenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button