Hollands Kroon

Stemming Ondernemer van het Jaar geopend

De Bedrijvengroep Niedorp heeft maandag 9 december de stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2019 geopend.

Tot en met 31 december 2019 kunnen er stemmen uit worden gebracht via het stemformulier op de website bedrijvengroepniedorp.nl. Een ieder kan maar eenmaal stemmen.

De genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2019 zijn Van Dam Autoscooters uit Winkel, Autobedrijf Strijder uit Kolhorn, Autobedrijf Landman uit Winkel, P. de Maaijer Maai en Groenvoorziening uit Winkel en Loonbedrijf K. van der Geest uit Lutjewinkel.

Nieuwjaarsreceptie
De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2019 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op dinsdag 7 januari 2020 om 20.00 uur bij de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp. Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie moeten zich vooraf aanmelden bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp.

Op deze avond zal ook het ondernemerspakket uitgereikt worden. Het ondernemerspakket is beschikbaar gesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. FixmyBody, Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen, Friesland Campina Cheese, Ruiter en Dier Zeeman, Garage & LPG Inbouw Ger Bruin, Klaverkaas en Architectenbureau Marije Boon bieden iets van hun bedrijf aan in het ondernemerspakket.

Door de Rabobank wordt de Rabo Startersprijs uitgereikt. Starters moeten zelf bij de avond aanwezig zijn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button