Texel

TESO overweegt aangifte na ‘dragrace’ op veerboot Texelstroom

Adverentie

Een filmpje waarbij twee auto’s een ‘dragrace’ houden op het autodek van de Texelstroom heeft tot woede geleid bij TESO-directeur Cees de Waal. Volgens hem overweegt TESO zelfs aangifte te doen. Dat schrijft de Texelse Courant.

Het filmpje kwam terecht op Dumpert en kwam zodoende al snel op veel social mediakanalen terecht. De reacties verschilden van grote hilariteit tot boosheid en de vraag hoe dit kon.

Onbezonnen actie
De Waal geeft uitleg: “Het betreft een onbezonnen actie van ROC-studenten, die gisteren aan boord waren van de Texelstroom, omdat zij tijdens de veiligheidstrainingen – die TESO deze week op dit schip houdt – een rol vervullen in een aantal trainingsscenario’s. Tussen de scenario’s door hebben zij zich helaas op deze wijze ernstig misdragen.”

Aangifte is niet ondenkbaar, zegt hij. “We overwegen om aangifte te doen vanwege de gevaarlijke situatie die zij hebben veroorzaakt. Dankzij adequaat ingrijpen van onze medewerkers zijn ongelukken voorkomen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button