Den Helder

Erepenning voor Ferdinand Vreugdenhil

Den Helder – De vertrekkend directeur van Zeestad, Ferdinand Vreugdenhil, krijgt de erepenning van de stad Den Helder. Daartoe heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Hij ontvangt de penning als blijk van waardering voor zijn inzet als bestuurder van Zeestad, met het oog op de stedelijke vernieuwing van Den Helder in de afgelopen vijftien jaar.

“Als directeur-bestuurder van Zeestad heeft de heer Vreugdenhil bijgedragen aan het succes van de vele projecten binnen de stedelijke vernieuwing Stadshart. Met trots kijken wij naar resultaten als de schouwburg op Willemsoord en de in samenwerking met Woningstichting Den Helder gerealiseerde bibliotheek in School 7”, zo laat het gemeentebestuur weten. Vreugdenhil heeft volgens het college een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het stadshart tot hoe het nu is.

De erepenning is tijdens een receptie voor het afscheid van de heer Vreugdenhil op 9 december 2021 overhandigd door burgemeester Jan de Boer. Stedenbouwkundige Marichel Weel is recentelijk aangesteld als opvolger van Vreugdenhil.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

6 reacties

  1. ik hoorde dat er mensen waren die pek en veren spaarde voor het uitzwaaien van deze man. maar die zitten niet in de gemeenteraad.

    1. van mij mag die hele raad met B&W erbij met pek en veren de stad uitgejaagd worden, zonde van het zuurstof dit theekransje

  2. Google maar eens op de site van het waddenfonds.Dan kun je precies lezen hoeveel Zeestad heeft gesnoept uit de pot.
    Ferdinand is kampioen graaien.Vandaar de erepenning.

Back to top button
%d bloggers liken dit: