Regio Noordkop

Snert Top 50 op Noordkop Radio

Advertentie:

Regio Noordkop – Noordkop Radio zendt zaterdag tussen 12:00 en 18:00 uur weer de jaarlijkse Snert Top 50 uit. De lijst is samengesteld door de medewerkers van Regio Noordkop. Het is een lijst waarin bekende, maar ook minder bekende artiesten de revue passeren gedurende een zes uur durende uitzending.

Acht presentatoren en presentatrices verzorgen de uitzending van de Snert Top 50 vanuit Studio-1 in Hippolytushoef, ieder op zijn/haar eigen manier en ze hebben er weer zin in! Tussen de bedrijven door draait elk presentatieduo een paar nummers die dit jaar de lijst niet gehaald hebben.

Geniet mee en stem af op Radio Noordkop met de Snert Top 50 van 2021.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button