112Hollands Kroon

Weer een aanrijding bij het Hoefje

Advertentie:

Nieuwe Niedorp – Er heeft in de vroege ochtend van dinsdag 25 oktober weer een ongeluk plaatsgevonden op de beruchte kruising bij het Hoefje in Nieuwe Niedorp. Dat meldt wijkagent Bas Dirkmaat. Er is niemand gewond geraakt. Er staat overleg gepland over de verkeerssituatie en inmiddels zijn er ook politieke vragen gesteld. Het ongeluk is de zoveelste in een reeks van incidenten.

Het laatste ongeluk op de kruising bij Nieuwe Niedorp was op 13 september. Daarna kwamen van verschillende kanten oproepen om iets te doen aan de onveilige situatie. De wijkagent sprak zich er ook over uit en door GroenLinks werden politieke vragen gesteld. Volgens Dirkmaat komen volgende week alle betrokken partijen bij elkaar om te praten over een oplossing. Het college liet weten dat aanpassing van het kruispunt medio 2023 op de agenda staat. Volgens GroenLinks is dit nog veel te ver weg. Het college heeft daarop nog niet geantwoord.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button