Den HelderUitgaan

Kom naar het Theaterweekend

Advertentie:

Den Helder – Ook bij De Kampanje wordt het Nationaal Theaterweekend gehouden. Het is dit jaar van 24 tot en met 26 januari. Iedereen is welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft.

De Kampanje biedt vier voorstellingen aan. Pepijn Gunneweg bijt op vrijdag 24 januari het spits af met zijn eerste soloshow vol acrobatiek, variété en goochelen. Voor de muziekliefhebbers is Scrum te zien op zaterdag 25 januari, zij geven een prachtig eerbetoon aan de folkhelden en hun muzikale nalatenschap. Zondag is het tijd voor Rock-‘n-roll, tijdens Sun Records. Zij laten de gouden tijden van Sun Records in het theater weer tot leven komen. Voor de toneelliefhebbers is op zaterdag 25 januari De Liefde Begraven te zien, met onder anderen Jeroen Spitzenberger.

Naast de voorstellingen is er in de Kampanje ook een gratis activiteit te bezoeken. Zo zijn er zondagmiddag de ‘Kampanje Kleedkamersessies’. Tussen 14.00 en 17.30 uur ontdekken bezoekers backstage in de kleedkamers en diverse ruimtes muzikanten, zangers, zangeressen en meer. Ook in de KeyKegzaal worden optredens verzorgd, waar onder het genot van een hapje en drankje van kan worden genoten.

De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €14,75 en daarnaast biedt de schouwburg een gratis activiteit aan. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen. Neem een kijkje op www.kampanje.nl/theaterweekend voor het volledige programma en het reserveren van kaarten.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button