Hollands Kroon

Openbare fractievergaderingen PvdA en GroenLinks

Advertentie:

Hollands Kroon – Praat dinsdag 21 januari mee met de fractie van GroenLinks. De openbare fractievergadering is van 14.30 tot 16.30 uur in de Zwanenzaal van Dorpshuis de Oude School, Populierenlaan 23a, 1766 JD Wieringerwaard. Iedereen is van harte welkom.

Op de agenda staan de onderwerpen van de raadsvergadering van 23 januari, zoals het bestemmingplan Stoomweg 28 Breezand (camping de tulpenweide), strategische aankopen herstructurering Wieringerwerf, verkoop voormalige basisschool de Meerpaal in Anna Paulowna. De vergaderstukken staan op de website van Hollands Kroon (https://ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/HollandsKroon/28d7a2cb-356a-4b2a-9b29-0ea50ce39a56).

Iets anders aan de fractie voorleggen kan natuurlijk ook. Vooraf aanmelden hoeft niet, maar wordt wel op prijs gesteld. Stuur een berichtje naar lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secreariaat). Ook buiten het fractieoverleg om mogen onderwerpen bij GroenLinks worden aangekaart. Bestuur en fractie zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen. Informatie over activiteiten en standpunten is te vinden op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter: @GLhollandskroon.

PvdA
De openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt plaats op maandag 13 januari, 20.00 uur, gemeentehuis MFA De Ontmoeting, Anna Paulowna. Naast de punten op de raadsagenda van 23 januari worden onder meer de RES en omgevingsvisie besproken.

Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom. Bij aankomst even bellen met 06 51 37 01 26.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button