Succesvolle Ladies Night voor Zeemacht zaalvoetbal

Den Helder – Het was vrijdagavond Ladies Night bij MSV Zeemacht. Beide teams van de damesselectie hebben een wedstrijd voor de zaalvoetbalcompetitie gespeeld.

Dames 1 beet het spits af en de tegenstanders kwamen uit Wogmun. Vanaf het eerste fluitsignaal ging Zeemacht geconcentreerd voetballen. Het was al heel snel duidelijk dat het spel deze wedstrijd vooral plaats zou vinden op de helft van Wognum Nicols. Het wachten was daarom ook op doelpunten. Deze kwamen er ook en de dames van Zeemacht hadden er zin in. In totaal hebben ze elf keer het doel weten te vinden.

Vooral in de eerste helft waren de aanvallen van hoge kwaliteit en volledig uitgespeeld. De tweede helft heeft hetzelfde beeld laten zien, een tegenstander op eigen helft en de thuisploeg vrolijk combinerend in de aanval. In het slotakkoord wist de tegenstander toch nog een dumpingpraktijken te maken waardoor de eer was gered. 11-1 was de eindstand waarmee Zeemacht zich volledig blijft vestigen in de bovenste regionen van de ranglijst.

Hoog niveau
Dames 2 nam het op tegen Sporting S. Dezelfde week, andere wedstrijd en een andere tegenstander, maar het goede gevoel van de midweekse wedstrijd zal er nog helemaal in. De dames van Zeemacht gingen met volle overtuiging de wedstrijd in en dat spelbeeld hebben ze de hele wedstrijd laten zien. Ook bij deze wedstrijd waren zeker in de eerste helft de aanvallen van een hoog niveau. Het was daarom ook niet de vraag of er doelpunten zouden vallen, maar vooral wanneer. Ook de dames van het tweede team wisten meerdere keren het net te vinden en ook hier was het in het slotstuk dat de tegenstander, Sporting S, een doelpunt voor de eer wist te maken. Met een eindstand van 6-1 klimt Zeemacht dames 2 op de ranglijst.

Vrijdag 17 januari spelen de dames van het tweede team van MSV Zeemacht thuis tegen Wognum Nicols VR1. De wedstrijd begint om 20.15 uur. Iedereen is van harte welkom in sporthal de Brug om de dames aan te moedigen.