Den HelderPolitiek

Jan Dop nieuwe voorzitter D66 Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De ledenvergadering van D66 Den Helder heeft in de aanloop naar de verkiezingen Jan Dop uitgeroepen tot nieuwe voorzitter. Jan Dop, actief onder meer in Huisduiner Belang, was eerder gemeenteraadslid voor D66 en bestuurslid.

Zijn relatie met de (lokale) politiek kenschetst hij als ‘haat-liefde verhouding die je nooit onberoerd laat en altijd prikkelt tot actieve inbreng’. Dop is geïnspireerd door het optreden van Sigrid Kaag. “Het moet weer gaan over inhoud. Woorden en waarden doen er toe. Dat zien we in deze roerige periode eens te meer. Tijd voor inhoud, tijd voor optimisme.”

Jan Dop volgt Remko Ybema op. Eljo Vos en Hans Verhoef blijven op hun post als respectievelijk secretaris en penningmeester. Erik Heijmans en Stephan Wegman zijn in december geïnstalleerd in de gemeenteraad als commissielid voor D66.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button