Den HelderJeugdPolitiek

College heroverweegt vergunning voor jongerenhuisvesting in Zuidstraat

Adverentie

Den Helder – Het college heeft dinsdag afgesproken de vergunning aan dnoDoen voor huisvesten van zeven jongeren in een pand aan de Zuidstraat 83 te heroverwegen. dnoDoen is hierover inmiddels bij gesproken in een goed overleg, zo meldt de gemeente.

De heroverweging gebeurt, omdat eerder het college de gemeenteraad gehoord heeft over het ontzien van de Visbuurt als het gaat om maatschappelijke projecten in de buurt met een impact op de wijk die mogelijk als onrustig wordt ervaren. Het project om de jongeren te huisvesten blijft zeker rekenen op steun van het college, maar dan op een wellicht andere locatie. Daarvoor gaat het college zich inspannen. Ook dnoDoen blijft zich inzetten voor de huisvesting van jongeren.

Wat de gevolgen zijn van de mogelijke intrekking van de vergunning wordt nader onderzocht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button