Den Helder

Beursvloer Helderse Uitdaging op 15 maart

Manager Kraak rekent weer op tal van maatschappelijke matches

Advertentie:

Den Helder – De Helderse Uitdaging organiseert voor de derde keer de Beursvloer Den Helder-Julianadorp. Woensdag 15 maart kunnen verenigingen en stichtingen matches maken met ondernemers op het Lyceum aan Zee. Manager Cyril Kraak is enthousiast: ”Het belooft weer een topmiddag te worden! We hopen natuurlijk dat we weer vele aanmeldingen krijgen en we zoveel mogelijk mooie maatschappelijke matches maken!”

Op de Beursvloer Den Helder-Julianadorp worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het lokale bedrijfsleven. In ruil voor een realistische tegenprestatie helpen ondernemers maatschappelijke organisaties. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten ze op deze manier deals in de vorm van matches met gesloten beurs. Vraag en aanbod van mensen en middelen komen zo op een leuke en constructieve wijze bij elkaar.

Waardevol
Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiële sponsoring. Denk aan hulp bij juridische zaken, projectondersteuning, marketing en communicatieadvies, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of de eigen contacten benutten.

Als vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie heb je altijd wel spullen, handjes of kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarom mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Verenigingen en stichtingen zoeken samen met het betreffende bedrijf naar een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie. Oftewel, handelen met gesloten beurs.

Meer weten over de Beursvloer Den Helder – Julianadorp? Ga naar www.helderseuitdaging.nl/beursvloer en meld je aan!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button