Den Helder

Halfords Den Helder wordt Ralphs Bikeworld

Advertentie:

Den Helder – Halfords Den Helder zal vanaf 31 maart uit het Helderse straatbeeld verdwijnen. Ralph Artz heeft samen met zijn team besloten om hun passie te volgen en door te gaan met uitsluitend fietsen, fietsaccessoires en services. “De formule Halfords past niet meer bij de ambities die wij in 2017, kort na de overname van de vorige eigenaar, hebben geformuleerd.”

“Wij merkten dat toen we, na een zware maar succesvolle audit, in 2021 Shimano Service Center werden, de passie verder werd aangewakkerd”, vertelt Artz. “Eenmaal binnen bij Shimano, die zeer hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de werkplaats en de winkel, opende de ene deur na de andere zich. Mooie (fiets)merken die zich bij ons aanbieden, extra services die wij kunnen gaan ontplooien en het grote aanbod van accessoires gericht op de sportieve fietsers. Dit heeft ons aan het denken gezet.”

“In 2023 hebben wij, als één van de hoofdsponsors, de Tour de Lasalle een warm hart toegedragen”, vervolgt Artz. “Daar hebben wij met veel enthousiasme de wielerwereld van dichtbij mee mogen maken. Tijdens gesprekken met veel van deze (Helderse) renners viel op dat zij voor de aanschaf, het onderhoud en reparatie, naar adressen buiten de stad gaan omdat ze niet wisten dat er een erkend Shimano Service Center in de binnenstad zit. Mensen verwachtten dat eenmaal niet direct van een Halfords vestiging.”

Nieuw jasje
“Concreet houdt het in dat we ons assortiment fietsen gaan uitbreiden en extra fietsgerelateerde diensten en assortimenten gaan toevoegen, met name op het sportieve vlak. Natuurlijk blijven we onze huidige klanten bedienen, zoals zij dat al veertig jaar van ons gewend zijn, maar dan in ons nieuwe jasje.”

“Door onze verdere specialisatie op fietsgebied zijn alle auto-accessoires beperkt tot een minimum, waardoor wij niet meer in de Halfords formule “Alles voor auto en fiets” passen. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle fietsspeciaalzaak met de ambitie om het morgen beter te doen dan vandaag. Krachtiger in service, terwijl onze scherpe prijs/kwaliteit verhouding leidend blijft.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button