112

Flinke klapper op kruising Breezand

Adverentie

Breezand – Bij een aanrijding op de kruising van de Middenweg met de Stoomweg (net buiten Breezand) zijn dinsdagochtend een bedrijfsbus en een personenauto beschadigd. De bus wilde keren op het kruispunt en had niet door dat de auto er aan kwam. Een aanrijding was niet meer te voorkomen.

De schade aan de auto is groot, mede omdat deze aan twee kanten is geraakt. Daarnaast moest ook een lantaarnpaal het ontgelden, de auto stond klem. De bus moest naar een schadebedrijf worden gereden.

Beide bestuurders zijn hevig geschrokken, maar niet gewond geraakt. Een buurtbewoner heeft de eerste opvang verzorgd. Een berger is ter plaatse gekomen om de personenauto af te voeren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button