Uitgaan

Kroonconcert bij kaarslicht in Hippolytushoef

Hippolytushoef – In de Hippolytuskerk is op 23 februari om 15.30 uur een Kroonconcert bij kaarslicht. Het wordt uitgevoerd door The Hague String Trio en zij brengen een serenade voor 250 jaar Beethoven. Dat is een feestprogramma voor 2020 van twee Beethoven trio’s om zijn 250ste geboortejaar te vieren.

Drie bevlogen orkestmusici met een passie voor kamermuziek kwamen bij elkaar om deze liefde voor kamermuziek te delen. Ze hebben zich, sinds hun oprichting in 2006, gevormd tot een hecht ensemble. Op hoog niveau vertolken zij strijktrio’s van beroemde componisten. Het trio bestaat uit Justyna Briefjes, zij speelt viool, Juliana Dinerstein, zij speelt altviool en Miriam Kirby, zij speelt cello.

Kaarten voor dit concert zijn tot vrijdag 21 februari voor € 15,00 te bestellen. Dat kan via de website: www.dekroonconcerten.nl, waar de toegangskaarten na de betaling via de mail worden verstuurd, of bij Gideon van Beek, tel: 0227-720204.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button