Jeugd

Voorjaarsvakantie De Helderse Vallei

Adverentie

Den Helder – De voorjaarsvakantie zit er aan te komen, De Helderse Vallei regelt allemaal dingen om ervoor te zorgen dat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. De Helderse Vallei is alle dagen geopend in de vakantie.

Zo is er een mogelijkheid op dinsdag 18 en donderdag 20 februari, voordat ze open gaan, de dierenverzorgers te helpen met hun werk. Waar de dieren gevoerd worden en allemaal naar buiten mogen. Bij deelname zijn laarzen en een overal toepasselijk.

Bezoekers kunnen zich dagelijks vermaken met diverse speurtochten in en om het duurzaamheidscentrum, zoals, het vossenspoor volgen, de vloerspeurtocht in het centrum of gaan speuren op de kinderboerderij. Meer informatie is ter plekke te verkrijgen bij de balie.

Lezing
Voor iedereen vanaf 15 jaar organiseert de KNNV afdeling Alkmaar-Den Helder op zaterdag 22 februari, een lezing over gierzwaluwen bij de Helderse Vallei. Veel verschillende aspecten van deze geheimzinnige vogel, komen tijdens de lezing van zwaluwkenner Hein Verkade aan bod.

Buiten deze activiteiten is het mogelijk om zelf de natuur in te lopen, waar te ontdekken is of de eerste tekenen van de lente al zichtbaar worden.

Aanmelden kan via www.deheldersevallei.nl, tevens is daar meer informatie te vinden over de kosten en het aanmelden voor deelname van deze activiteiten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button