Den HelderZakelijk

Walk&Talk in School 7

Den Helder – Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in School 7. Het is de bedoeling om met anderen tips en ervaringen uit te wisselen en op nieuwe ideeën te komen. Zo worden er tips en suggesties gegeven die kunnen helpen bij het zoeken van een baan. Deze keer gaat het voornamelijk over kwaliteiten. Wat zijn kwaliteiten, hoe ontdek je welke kwaliteiten je hebt en hoe kunnen ze ingezet worden bij het vinden van een baan? Het vindt dit keer plaats op woensdagochtend 26 februari.

Meedoen aan Walk&Talk is helemaal gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van de bibliotheken. De bijeenkomst begint om 10.30 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder.
Deelname geldt als sollicitatieactiviteit voor het UWV.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button