Jeugd

Activiteiten in de voorjaarsvakantie

Regio Noordkop – Jongen hoeven zich in de voorjaarsvakantie niet te vervelen. In de Noordkop zijn tal van activiteiten gepland.

Het wordt steeds moeilijker om elkaar te ontmoeten. De scholen zijn dicht. Naar de sportclub of toneelschool kan niet. En het is ook lastig om ‘s avonds met elkaar af te spreken. Om verveling te voorkomen in de komende periode worden activiteiten georganiseerd. De vier gemeenten in de Kop van Noord-Holland (Texel, Den Helder, Schagen en Hollands Kroon) hebben een agenda gemaakt. Ook wordt nagedacht over activiteiten voor een langere periode en voor verschillende groepen.

Tijdens de voorjaarsvakantie bieden de gezamenlijke gemeenten in samenwerking met jongerenwerk LINK, jongerenwerk MEE & de Wering, jongerenwerk Young4Ever en Team Sportservice veel activiteiten aan. Van sportief tot gamen en een wedstrijd spelen met het hele gezin. Ook carnaval wordt gevierd. Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.viralspot.nl.

Lees verder op deze website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button