Hollands Kroon

Beursvloer Hollands Kroon 2022 in RSG Wiringherlant Wieringerwerf

Advertentie:

Wierinegrwerf – De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert ook dit jaar een maatschappelijke beursvloer onder de naam Beursvloer Hollands Kroon. Na een editie in Dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard en De Cultuurschuur in Wieringerwerf, was het in 2021 de bedoeling om deze in RSG Wiringherlant te laten plaatsvinden. Helaas kon deze beursvloer door coronamaatregelen fysiek geen doorgang vinden en is dit toen succesvol via een livestream gedaan.

In 2022 wil de organisatie graag voor een herkansing gaan en hoopt op woensdag 30 maart 2022 de Beursvloer Hollands Kroon in RSG Wiringherlant te kunnen laten plaatsvinden. Met inloop en bekendmaking van de resultaten is dit gepland van 19:00 tot 21:00 uur. Mocht dit wederom niet mogelijk zijn, is de digitale versie een bewezen goed alternatief. Mediapartner Regio Noordkop heeft aan beide versies medewerking toegezegd.

Ontmoetingen en verbindingen
De Beursvloer Hollands Kroon verbindt mensen en wensen met elkaar. Deelnemers zijn bedrijven, organisaties en de overheid en maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de Beursvloer Hollands Kroon maakt het mogelijk dat zij elkaar vinden. Er ontstaan ontmoetingen en verbindingen die normaliter niet zo snel tot stand zouden komen. Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon onderhandelen vragers en aanbieders, met gesloten beurs, over materialen, diensten, kennis en kunde. De deelnemers worden hierbij ondersteund door de mensen achter de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij helpen mee de verbinding te maken tussen vraag en aanbod en zorgen ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten.

De Beursvloer Hollands Kroon is bewezen effectief en groeiend. De voorgaande edities leverden respectievelijk 25, 76 en 105 matches op. De organisatie zal de randvoorwaarden scheppen om dit jaar weer een succesvolle editie aan dit rijtje toe te voegen.

Bedrijven of organisaties met aanbod of maatschappelijke organisaties met hulpvragen kunnen deze aanmelden bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Dat kan per mail via info@hollandskroonseuitdaging.nl of telefonisch via 06 51 557 633.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button