GR2022DH

Don Ceder, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, komt naar Den Helder

Den Helder – Op zaterdag 12 februari start voor de Helderse ChristenUnie de verkiezingscampagne. Vanaf 14.00 staat staat de fractie met een foodstruck nabij de bolder in de Beatrixstraat. Later die middag komt Don Ceder, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, naar de Nieuwe Kerk aan de Weststraat. Vanaf 15.00 is hij aanwezig.

Ceder komt uit Amsterdam Zuidoost en zat ook in de Amsterdamse gemeenteraad voor de ChristenUnie. Bij de Tweede Kamerverkiezingen stond Ceder op plek vier van de partij en dus kreeg hij een zetel in de Tweede Kamer. In Den Helder gaat hij onder andere in gesprek met een inwoner die zich op verschillende manieren inzet voor de samenleving en daarom in het zonnetje wordt gezet.

Ook de lokale fractie is aanwezig, waaronder lijsttrekker Dina Polonius. De partij wil staan voor een samenleving waarin recht wordt gedaan aan mensen en voor een overheid met ‘een menselijk gezicht en een dienstbare houding’. Volgens de ChristenUnie moet er een ware ‘revolutie van recht, menselijkheid en dienstbaarheid’ komen.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button