Cultuur/NatuurNieuwsNoord-Holland

Benefietconcert bekende artiesten voor slachtoffers Turkije en Syrië live te zien op TV NH

Noord-Holland – In samenwerking met een flink aantal bekende, Nederlandse artiesten organiseert de Philharmonie Haarlem maandagavond 13 februari een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. De opbrengst gaat volledig naar Giro 555. Omroep NH verzorgt de live registratie vanaf 20.00 uur.

Meer dan 20 artiesten treden belangeloos op, onder presentatie van Jan Douwe Kroeske. De line-up bestaat uit o.a. Douwe Bob, HAEVN, Roel van Velzen, Veldhuis & Kemper, Trijntje Oosterhuis, Brigitte Kaandorp, Ruben Annink, Meral Polat, Willeke Alberti, Candy Dulfer, Ruben Hein, Roel van Velzen, Cor Bakker, Wasim Arslan, Efe Erdem, Laura Fygi, Leoni Jansen, Fay Claassen, DRI3MAN, Royal Dutch Scam & Lo van Gorp en Jason Bouman.

Opbrengst volledig naar Giro 555
Het doel is om minimaal € 40.000 op te halen. Naast de opbrengst uit de kaartverkoop dragen diverse horecaleveranciers en partners van de concertzaal een steentje bij. De totale opbrengst gaat naar Giro 555.

Live te zien bij NH
Het maatschappelijke initiatief is maandag 13 februari vanaf 20.00 uur live te zien op de tv-zender van NH en online te volgen op Nhnieuws.nl/media.
De tv-zender van NH is te vinden op Ziggo kanaal 707 en KPN kanaal 509.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. zo’n natuurramp is natuurlijk verschrikkelijk maar ben zo onderhand wel benieuwd wat deze landen voor ons zouden betekenen als er hier iets zou gebeuren, ik denk persoonlijk dat we dan totaal met lege handen blijven staan en we als blijk van waardering nergens opgevangen gaan worden en alles zelf mogen oplossen….. vandaar ook dat ik nooit iets zal geven aan welke zogenaamde goede doelen dan ook

  2. Het probleem is dat het geld meestal niet komt bij de mensen die het nodig hebben. Het meeste blijft aan de strijkstok hangen. Hulp in de vorm van goederen is dan beter denk ik. Verder denk ik dat de Turkse bevolking ons wel zou helpen mocht er hier iets dergelijks gebeuren. Dat kon best nog wel ‘ns meevallen.

Back to top button
%d bloggers liken dit: