Sport

Denise Betsema zakt naar vierde plaats in het X2O klassement

Advertentie:

Lille/Oudeschild – In de Krawatencross in het Belgische Lille kwam zondag de Texelse veldrijdster Denise Betsema slecht op gang. Het parkoers was zanderig en veelal droog.

Eenmaal op gang kon Denise beginnen aan een inhaalrace om op een twaalfde plaats te eindigen in deze wedstrijd. Annemarie Worst, haar naaste belager, had een aardige tijdwinst op Betsema geboekt en staat nu op de derde plaats in het X2O klassement met een voorsprong van 1 minuut 13.

De laatste wedstrijd voor dit klassement is zondag 18 februari in Brussel. Hopelijk kan Denise in tijd nog inhalen op Annemarie. Maar kort achter de Texelse staat de Belgische Laura Verdonschot met vier minuten achterstand. Dit snel opgekomen Belgisch talent was zondag duidelijk in tijd de betere. Op Laura verloor Betsema ruim drie minuten in de Krawatencross.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button