Uitgaan

Ekatarina Levental speelt en zingt bij kaarslicht

Advertentie:

Hippolytushoef – Muziektheatergezelschap LEKS/Ekatarina Levental brengt het derde deel in het autobiografisch drieluik over haar leven in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef bij een Kroonconcert bij kaarslicht uit.

In ‘Schoppenvrouw’ vertelt Ekatarina het verhaal van haar oma en vier legendarische vrouwen van dezelfde generatie: Anne Frank, Marilyn Monroe, Maria Callas en Ulrike Meinhof. Schoppenvrouw toont de kracht van deze legendarische vrouwen, die zich vrijvochten van hun lot met succes. Het werd ook een legende die hen opnieuw gevangen hield. Schoppenvrouw laat het gevecht tussen mens en legende zien, is een ode aan hoop en vrijheid en ook een verhaal over angst. Ekatarina speelt en zingt deze aangrijpende performance, begeleid door prachtige muziek.

Ekatarina werd geboren in Oezbekistan. Na haar vlucht studeerde zij zang aan het conservatorium in Den Haag en harp aan het conservatorium van Enschede, Detmold en Rotterdam. Voor beide haalde zij haar Master cum laude. Zij maakt nu carrière als operazangeres en theaterperformer.

Kaarten
Kaarten voor dit bijzondere concert op zondag 25 februari om 15.30 uur zijn te bestellen via de website. Ook in de kerk zijn nog kaarten te verkrijgen tegen contante betaling.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button